GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια

Mάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Καλιφόρνια  με στόχο να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά κοντά στην ...


Mάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Καλιφόρνια  με στόχο να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά κοντά στην ακτή Μπιγκ Σερ, η οποία έχει κάψει περισσότερα από 40 σπίτια και έχει αναγκάσει εκατοντάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Η φωτιά ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή σε περιοχή νότια της πόλης Κάρμελ και έχει κατακάψει περισσότερα από 125.450 στρέμματα γης.

Ένας χειριστής μπουλντόζας, τον οποίο είχαν προσλάβει οι ιδιοκτήτες ενός ακινήτου, για να βοηθήσει στη μάχη με τις φλόγες σκοτώθηκε όταν το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του. 

Το γεγονός ότι η πυρκαγιά μαίνεται σε δύσβατες περιοχές αλλά και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ιδίως η ξηρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες, δυσκολεύουν τις προσπάθειες των 4.300 πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Σήμερα το πρωί, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο μόλις στο 15% και συνεχίζει να εξαπλώνεται, με αποτέλεσμα να απειλούνται 2.000 κτίσματα και τουλάχιστον 350 άνθρωποι να έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν ένα μεγάλο αριθμό σπιτιών στον λόφους πάνω από την κοινότητα Κάρμελ Χαϊλάιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση