GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ομόνοια...

Κατέληξε στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου μεταφέρθηκε, ο ένας από τα τρία θύματα των πυροβολισμών που έπεσαν στο κέντρο της ...

Κατέληξε στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου μεταφέρθηκε, ο ένας από τα τρία θύματα των πυροβολισμών που έπεσαν στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τις 5 το απόγευμα και συγκεκριμένα επί της οδού Ζήνωνος στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δύο Ρομά δέχτηκαν επίθεση από έναν άγνωστο ένοπλο που κινούνταν πεζός όπως και αυτοί στο σημείο. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον δρόμο και ένας τρίτος πεζός που δεν είχε καμία σχέση με αυτά τα άτομα. Οι δύο Ρομά δέχτηκαν ο ένας πυρά στα πόδια και ο άλλος, που τραυματίστηκε σοβαρά, και κατέληξε στη συνέχεια, στα πλευρά.

Διερχόμενος πεζός τραυματίστηκε επίσης στα πόδια. Οι δύο τραυματίες επίσης νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.


Εξετάζεται η πιθανότητα να πρόκειται για συμπλοκή που έχει να κάνει με ναρκωτικά, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, ενώ γίνονται εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη που διέφυγε πεζός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση