GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικος μεθυσμένος τουρίστας έκλεψε ασθενοφόρο και έσπειρε τον τρόμο στη Ζάκυνθο - ΦΩΤΟ

Έκπληκτοι οι κάτοικοι και οι τουρίστες στη Ζάκυνθο είδαν έναν ανήλικο τουρίστα από τη Βρετανία σε κατάσταση μέθης να αρπάζει ένα ασθενο...


Έκπληκτοι οι κάτοικοι και οι τουρίστες στη Ζάκυνθο είδαν έναν ανήλικο τουρίστα από τη Βρετανία σε κατάσταση μέθης να αρπάζει ένα ασθενοφόρο ιδιωτικού Ιατρικού Κέντρου και στη συνέχεια να πέφτει πάνω σε 7 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι. Σχεδόν από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς παρά το γεγονός ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο.
Σύμφωνα με το imerazante.gr ο νεαρός Βρετανός σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά, έβγαλε με τη βία έξω τον οδηγό από το ασθενοφόρο, τον πέταξε κάτω, ανέβηκε στη θέση του και το ασθενοφόρο ξεκίνησε μια τρελή κούρσα.
Οι σκηνές που ακολούθησαν έμοιαζαν βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία αφού ο δράστης έπεσε πάνω σε μια σειρά από σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια, ενώ στο τέλος της πορείας του κατάφερε να το ακινητοποιήσει σχεδόν μέσα σε ένα νυχτερινό κατάστημα της περιοχής.
Αμέσως στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη, όπου συνέλαβε το νεαρό τουρίστα, ο οποίος κατηγορήθηκε για παράνομη βία, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και για μέθη και πήρε το δρόμο προς τα κρατητήρια. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών όπου και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είναι ανήλικος.
Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση