GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ - Προβάδισμα της Κλίντον σε νέα δημοσκόπηση

Η Χίλαρι Κλίντον διατηρεί προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι  του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπη...


Η Χίλαρι Κλίντον διατηρεί προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι  του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Reuters το διάστημα από την 25η ως την 29η Ιουλίου.

Σχεδόν το 41% του δείγματος τάχθηκε υπέρ της Κλίντον, ενώ το 35% υπέρ του Τραμπ. Από κει και πέρα υπήρχε και το 25%, που απάντησε «άλλος/άλλη», σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη μέσω διαδικτύου σε δείγμα 1.043 προσώπων, τα οποία απάντησαν θετικά στην πιθανότητα να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη.

Το περιθώριο στατιστικού σφάλματος της έρευνας αυτής είναι ±4%.

Να θυμίσουμε ότι η Κλίντον έγινε την Πέμπτη η πρώτη γυναίκα υποψήφια ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα για την προεδρία των ΗΠΑ στην αμερικανική ιστορία.

Στην σημαντικότερη ομιλία της τα 25 χρόνια που βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, η 68χρονη πολιτικός προσπάθησε να προβάλει τον εαυτό της σαν μια σταθερή και ισχυρή ηγέτη, αντιπαραβάλλοντας αυτή την εικόνα της με το θυελλώδες και επικίνδυνο ταμπεραμέντο του Τραμπ.

Ο 70χρονος μεγιστάνας των ακινήτων, που δεν έχει εκλεγεί ποτέ σε οποιοδήποτε αξίωμα, ανταπέδωσε σε ανάρτηση στο λογαριασμό του Twitter. Υποστήριξε πως η Κλίντον «οραματίζεται ένα κόσμο χωρίς σύνορα, όπου οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμιά ισχύ, δεν βρίσκουν δουλειά, δεν έχουν ασφάλεια».

Και οι δύο υποψήφιοι βρίσκονταν καθ' οδόν  στο πλαίσιο των προεκλογικών τους εκστρατειών, καθώς η μάχη αναμένεται εξαιρετικά σκληρή ως τις εκλογές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση