GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

By the glass, το κοινό «μυστικό» στην εντυπωσιακή στοά Ράλλη

Στρίβοντας από τη Φιλελλήνων στο ύψος της Ρώσικης εκκλησίας, μέσα στην εντυπωσιακή στοά Ράλλη, θα συναντήσετε το By the glass. Πρόκειτα...


Στρίβοντας από τη Φιλελλήνων στο ύψος της Ρώσικης εκκλησίας, μέσα στην εντυπωσιακή στοά Ράλλη, θα συναντήσετε το By the glass. Πρόκειται για ένα wine bar μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, το οποίο στεγάζεται σε ένα χώρο-κόσμημα με ιστορία και ιδιαίτερο χρώμα. Στη μικρή «μυστική» αστική στοά, ξεδιπλώνεται η ιστορία του κρασιού με πρωταγωνιστές φιάλες και θαμώνες.
by_the_glass_2_edited
Προσεγμένη ζεστή και λιτή διακόσμηση, προσοχή στην πρώτη ύλη, φροντίδα στην εικόνα και τη μουσική είναι κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό το «διαμάντι» για τους φίλους του οίνου, καθώς και για όσους αγαπούν την ποιότητα σε κάθε της έκφανση.
Εξοπλισμένο με το μοναδικό dispenser διαχείρισης ανοιχτών φιαλών, διασφαλίζει ότι πάντοτε θα γευτείτε το κρασί σας στις πιο ιδανικές συνθήκες. Με το σύστημα αυτό, όχι μόνο συντηρείται το ανοιγμένο μπουκάλι στη σωστή θερμοκρασία, αλλά έχει και συνεχή παροχή αζώτου, που προστατεύει το κρασί από την οξείδωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το ουσιαστικά φρέσκο σαν να ανοίχτηκε μόλις η φιάλη.
by_the_glass_3_edited
Η μουσική επένδυση σε αυτό το all day cafe-wine bar κινείται σε lounge και jazz ρυθμούς, χωρίς να της λείπει το κέφι. Στον καλαίσθητο χώρο μπορείτε να πιείτε από το πρωί τον καφέ σας, να πάρετε πρωινό, να απολαύσετε το πιάτο ημέρας ή εδέσματα από τη μεσογειακή κουζίνα που συνδυάζεται αρμονικά με το κρασί της επιλογής σας.
by_the_glass_4_edited
Το By the Glass αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κόσμο του κρασιού, καθώς διαθέτει στην κάβα του περίπου 200 ετικέτες, που τιμούν τον ελληνικό αμπελώνα. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το κρασί που θέλετε στην ποσότητα που επιθυμείτε (25 ml, δοκιμή, 75 ml και 150 ml), και να το συνοδεύετε με νόστιμες μπρουσκέτες, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών ή όποιο άλλο πιάτο του καταλόγου θα κινήσει την προσοχή σας.
by_the_glass_5_edited
Tip: Στα δυνατά σημεία του By the Glass συγκαταλέγεται το ενημερωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο μάλιστα φέρει στο σύνολό του τον τίτλο του sommelier. Όλοι βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να συνδυάσετε το κρασί με το φαγητό σας, ανεβάζοντας τη γευστική εμπειρία σας σε μοναδικά επίπεδα.
by_the_glass_6_edited
Info
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 09.45-αργά, Κυριακή: 10.45-αργά
Τιμές: Από 3,50 ευρώ (ποτήρι κρασί)
Γεωργίου Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα
Τηλ. 210 3232560
www.bytheglass.gr
https://www.facebook.com/ pages/By-the-glass/ 318481058263243
by_the_glass_7_edited
by_the_glass_8_edited
by_the_glass_9_edited
by_the_glass_11_edited
by_the_glass_10_edited
katoFasa_Article_Athens

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση