GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρτυρία δημοσιογράφου CNN Turk – Οι στρατιώτες μας απειλούσαν με τα όπλα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιογράφος του CNN Turk, ο οποίος έζησε από την αίθουσα σύνταξης την κατάληψη του σταθμού από πραξικοπηματίες, περιέγραψε στο δελτίο ε...


Δημοσιογράφος του CNN Turk, ο οποίος έζησε από την αίθουσα σύνταξης την κατάληψη του σταθμού από πραξικοπηματίες, περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, τις λεπτομέρειες από την εισβολή.

«Την ώρα που μεταδίδαμε τις εξελίξεις για την απόπειρα του πραξικοπήματος, ακούσαμε ένα ελικόπτερο από την μπροστινή πλευρά του κτιρίου», δήλωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Κεμάλ Χαμσίογλου και πρόσθεσε: «Μέσα σε λίγα λεπτά μπήκαν μέσα στρατιώτες. Επικράτησε πανικός. Είχαν στα χέρια τους, όπλα και μας απειλούσαν. Την ώρα που βγαίναμε, μπήκε το συγκεντρωμένο πλήθος που βρισκόταν έξω από το κτίριο για να ακινητοποιήσεις τους στρατιώτες».

«Το πλήθος προσπάθησε να λιντσάρει τους στρατιώτες που είχαν συλληφθεί από την αστυνομία», είπε ο Τούρκος δημοσιογράφος και συμπλήρωσε ότι τραυματίστηκε ένας από τους στρατιώτες.

 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση