GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναταραχή στην Αρμενία: Eισβολή ενόπλων σε αστυνομικό τμήμα με ομήρους

Μια ομάδα ενόπλων κατέλαβε σήμερα το πρωί ένα αστυνομικό τμήμα στο Γερεβάν, την πρωτεύουσα της Αρμενίας, και κρατεί άγνωστο αριθμό ομήρ...


Μια ομάδα ενόπλων κατέλαβε σήμερα το πρωί ένα αστυνομικό τμήμα στο Γερεβάν, την πρωτεύουσα της Αρμενίας, και κρατεί άγνωστο αριθμό ομήρων, ανακοίνωσε η υπηρεσία ασφαλείας της χώρας.
Διαπραγματεύσεις διεξάγονται για να λυθεί το ζήτημα ειρηνικά, ανακοίνωσε η υπηρεσία ασφαλείας, η οποία κατηγόρησε τους υποστηρικτές των δραστών οτι διαδίδουν ψευδείς φήμες στο Ίντερνετ πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένοπλη εξέγερση κατά της κυβέρνησης.
Αρμενικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν πως οι ένοπλοι ζητούν την απελευθέρωση του Τζιραΐρ Σεφιλιάν, ενός αντιπολιτευόμενου ηγέτη και πρώην στρατιωτικού διοικητή που συνελήφθη τον Ιούνιο.
Ο Σεφιλιάν έχει επικρίνει δριμύτατα τον πρόεδρο της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν και είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται τη μακροχρόνια σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, τον αρμενικό θύλακο στο Αζερμπαϊτζάν.
Πρακτορεία μετέδωσαν πως οι ένοπλοι ζητούν να παραιτηθεί ο πρόεδρος Σαρκισιάν και πως μερικοί αστυνομικοί καθώς και μερικοί από τους δράστες έχουν τραυματισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση