GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στη “Fan Zone” πριν από τον τελικό του Euro 2016

Επεισόδια ξέσπασαν στην «Fan Zone» του Παρισιού, στον Πύργο του Άιφελ, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του τελικού μεταξύ Γαλλίας – Πορτο...

Επεισόδια ξέσπασαν στην «Fan Zone» του Παρισιού, στον Πύργο του Άιφελ, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του τελικού μεταξύ Γαλλίας – Πορτογαλίας για το Euro 2016.
Φίλαθλοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην ελεγχόμενη ζώνη των φιλάθλων όπου γίνονταν το αδιαχώρητο, αλλά όταν είδαν ότι δεν τα κατάφερναν άρχισαν να προκαλούν την αστυνομία.
Εξαγριωμένοι νεαροί πέταξαν αιχμηρά αντικείμενα σε αστυνομικούς, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, ενώ έκαψαν ένα αυτοκίνητο και επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την κυκλοφορία.
Μέσα στον πανικό, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε δυο πεζούς, ο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας.
Οι αρχές για να απωθήσουν τους νεαρούς και να αποτρέψουν τα επεισόδια, έκαναν χρήση δακρυγόνων, αλλά και αντλίας νερού, ενώ προχώρησαν και σε τουλάχιστον 50 συλλήψεις.
Μικροσυμπλοκές μεταξύ φιλάθλων και αστυνομίας σημειώθηκαν και στα Ηλύσια Πεδία όπου νεαροί προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον δυο βιτρίνες καταστημάτων.
Συλλήψεις περίπου 40 ατόμων έγιναν και έξω από το Stade de France, όπου υπήρξαν αναφορές για επεισόδια, όπως και στην πόλη Λυών, όπου ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και έγιναν 7 συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση