GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Google: Σύντομα τα κινητά θα αναγνωρίζουν αντικείμενα

Η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της γαλλικής startup εταιρείας Moodstocks, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων μηχανικής μάθησης, με ...


Η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της γαλλικής startup εταιρείας Moodstocks, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων μηχανικής μάθησης, με στόχο να επιτρέψει σε φορητές συσκευές να αναγνωρίζουν αντικείμενα στο χώρο.
Αν και μέχρι τώρα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία, το προσωπικό της Moodstocks θα ενσωματωθεί στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Google στο Παρίσι και θα συνεχίσει να εργάζεται επάνω σε μια πλατφόρμα μηχανικής όρασης.
Προφανώς μια τέτοια κίνηση εκ μέρους της Google δεν είναι τυχαία. Η εταιρεία ήδη έχει δείξει ότι επιθυμεί να επενδύσει περαιτέρω στην τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και την επαυξημένη πραγματικότητα.
Το Project Tango, όπως αναφέρει το gr.pcmag.com, αποτελεί ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του οράματος της Google για το μέλλον, στο οποίο μάλιστα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και η τεχνολογία της Moodstocks.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση