GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουρούσης: Ο Γιαννακόπουλος είχε τα... guts να με ζητήσει!

Η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Γιάννη Μπουρούση παρά το… επεισοδιακό story των δύο πλευρών έπαιξε ...


Η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Γιάννη Μπουρούση παρά το… επεισοδιακό story των δύο πλευρών έπαιξε το ρόλο της, όπως δήλωσε ο 33χρονος σέντερ στην «Πράσινη».

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ αποκάλυψε πως το 2009 είχε βρεθεί κοντά στο τριφύλλι, επιβεβαίωσε πως είχε πρόταση από τους Γουόριορς, αλλά ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε το «τριφύλλι» και μίλησε για τους μεγάλους στόχους που είχε. Μίλησε χωρίς φόβο για το περιβόητο «10 μέρες» και έκανε-μεταξύ σοβαρού και αστείου-την ευχή να επιστρέψει στα παρκέ ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά, αποσπάσματα της μεγάλης συνέντευξης του Γιάννη Μπουρούση που δημοσιεύεται στη σημερινή «Πράσινη»:

-για τις «10 μέρες»: «Εντάξει τώρα, να μην δικαιολογηθούμε. Ήταν μία κίνηση αρνητική προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το έχω ξαναπεί και το έχω δηλώσει ότι ένιωθα προσβολή σαν Έλληνας επειδή έπαιζα με μια ξένη ομάδα κι επειδή έχω παίξει πολλά χρόνια στην Εθνική, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Την ίδια χρονιά, ο Παναθηναϊκός μού έκανε πρόταση να έρθω, αλλά στο νήμα δεν ήρθα. Ο κόσμος σίγουρα έχει τις αντιρρήσεις και τις αντιδράσεις του, αλλά από εκεί και πέρα για μένα το κίνητρο είναι σε ποια ομάδα έχω έρθει. Ζω πέντε χρόνια στο εξωτερικό και είμαι εντελώς διαφορετικός από ό,τι ήμουν τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα. Έχω κάνει οικογένεια, έχω δύο παιδιά, έχω αλλάξει εντελώς. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι αν βρεθώ στο δρόμο και κάποιος ξεπεράσει τα όρια δεν θα τα ξεπεράσω κι εγώ. Αυτό μπορεί όμως να συμβεί και στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα έρχομαι συνειδητά και με μεγάλο κίνητρο. Όταν πήγα στη Βιτόρια με είχαν όλοι πεθαμένο και τους είπα ότι έρχομαι γιατί έχω πολύ μεγάλο κίνητρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση