GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H «ΑΠΟΛΟΓΙΑ» ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Tου Νίκου Ρούσση. Πέρυσι τον Νοέμβριο, μ αφορμή ένα πικρόχολο σχόλιο που ανάρτησα στο φέϊσμπουκ, ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρ...


Πέρυσι τον Νοέμβριο, μ αφορμή ένα πικρόχολο σχόλιο που ανάρτησα στο φέϊσμπουκ, ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος του ΑΠΕ Μιχάλης Ψύλος και η διορισμένη από τον ίδιο εκπρόσωπος των εργαζομένων Ασπασία Βελονάκη, με παρέπεμψαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ζητώντας την ...τιμωρία μου, για παραβίαση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Στην προανακριτική διαδικασία ΥΠΕΡ μου κατέθεσαν, ο πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Βαγγέλης Παναγόπουλος, ο τέως πρόεδρος και Γενικός Διευυθυντής του Πρακτορείου Ηλίας Μάτσικας και ο πρώην πρόεδρος της Διεθνους Ενωσης Φωτορεπόρτερ Δημήτρης Μεσσήνης.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ μου κατέθεσαν οι Φωτης Νάκος, Δημήτρης Κεφαλάς,Γιώργος Μαζιάς, Ελπίδα Κοντσάκη, Χρίστος Καλουτζόγλου και Φίλιππος Κουνέλης, που άπαντες δήλωσαν ότι είτε δεν με γνωρίζουν προσωπικά είτε μ' έχουν ακούσει μόνο στο τηλέφωνο.
Παρ ολα αυτά εξέφρασαν άποψη υπέρ της απόλυσης μου από το ΑΠΕ, κάποιοι (που δεν τους ξέρω) με χαρακτήρισαν μη συνεργάσιμο, υποστήριξαν μετα βεβαιότητας ότι "τα κείμενα μου δεν είναι τα καλύτερα που έχουν διαβάσει" και μετέφεραν στους "δικαστές" ότι, ο Ψύλος έγινε "μώβ" όταν διάβασε το σχόλιο μου και η Βελονάκη έκλαιγε και δεν είχε λέει πρόσωπο να δεί την κοινωνία.
Συγκινητικά όλα αυτά δεν λέω, αν δείς ότι οι τρείς από δαύτους, είναι εργαζόμενοι στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ...
Σήμερα παρελήφθη από την Γραμματεία του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ η (επίτηδες) πολυσέλιδη "Απολογία" μου και πήρε τον αριθμό πρωτοκόλλου 437/11.07.16.
Επειδή, όπως μου είπαν, αυτή θα κοινοποιηθεί μόνο στα μέλη του Πειθαρχικού και επειδή εγώ είμαι υπέρ της διαφάνειας και ταγμένος χούλιγκαν του "όλα στο φώς" και επειδή, ακόμη, αυτή η "απολογία" αποτελεί δικό μου κείμενο και πνευματική ιδιοκτησία, σας την παραδίδω δημόσια και καλή ανάγνωση...
«ΑΠΟΛΟΓΙΑ» ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση