GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες εκδόσεις και μειωμένες τιμές της Hyundai

Η Hyundai Ελλάς ανακοίνωσε τον τιμοκατάλογό της με βάση τη νέα φορολογία αυτοκινήτων. Συντονισμένη στο πνεύμα της εποχής, η εταιρία πρ...


Η Hyundai Ελλάς ανακοίνωσε τον τιμοκατάλογό της με βάση τη νέα φορολογία αυτοκινήτων. Συντονισμένη στο πνεύμα της εποχής, η εταιρία προσφέρει έως τις 31/7 την ανανεωμένη γκάμα μοντέλων της με σημαντικά μειωμένες τιμές, παρά την αύξηση του ΦΠΑ και τη νέα φορολογία.

Συγκεκριμένα:
• Η νέα γενιά i10, προσφέρεται σε τιμές από 9.990€, μειωμένες έως και 6%.
• Η νέα γενιά i20, προσφέρεται σε τιμές από 11.990€, μειωμένες έως και 10%.
• Το ανανεωμένο i30, σε αμαξώματα Hatchback και Tourer και με ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης 1.4L, Diesel 1.4L και Diesel 1.6L (διαθέσιμου και με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT), προσφέρεται σε τιμές από 13.990€, μειωμένες έως και 15%.
Επιπλέον η Hyundai, επίσημος συνεργάτης στη διοργάνωση του UEFA EURO 2016, προσφέρει ειδικές επετειακές εκδόσεις Go! Special Edition στα μοντέλα i10, i20 και i30.
Οι εκδόσεις Go! έχουν σπορτίφ χαρακτήρα, σχεδιαστικές και εξοπλιστικές διαφοροποιήσεις, ανάλογα με το μοντέλο ως εξής :
• Στο εξωτερικό, η ειδική σήμανση Go! υπογράφει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τα σκούρα κρύσταλλα ή τις ελκυστικές ανασχεδιασμένες μαύρες ζάντες του i10.
• Ο εσωτερικός διάκοσμος διαθέτει από μαύρες επενδύσεις (με χαρακτηριστική σπορτίφ μαύρη επένδυση ως και την οροφή για το i20) με δίχρωμες λευκές/μπλε ραφές σε καθίσματα και τιμόνι, ραμμένο λογότυπο του μοντέλου στα εμπρός προσκέφαλα, μπλε διακοσμητικά στους αεραγωγούς και στο πλαίσιο του μοχλού ταχυτήτων.
• Ταυτόχρονα, ο εξοπλισμός άνεσης εμπλουτίζεται ανά μοντέλο με στοιχεία, όπως για παράδειγμα ο αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες βροχής και οι αισθητήρες φώτων για το i30 ή η πανοραμική ανοιγόμενη οροφή του i20.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.hyundai.gr, όπου βρίσκονται αναλυτικές λεπτομέρειες των μοντέλων Go! Special Editions, ενώ περισσότερες πληροφορίες και προνομιακές τιμές για κρατήσεις έως και τις 31/7 παρέχουν τα καταστήματα των εξουσιοδοτημένων εμπόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση