GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φήμες για μεγαλύτερη μπαταρία στο iPhone 7

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των κατόχων τελευταίας γενιάς συσκευών iPhone, αφορά τη σχετικά μικρή χωρητικότητα της μπαταρίας τους, π...


Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των κατόχων τελευταίας γενιάς συσκευών iPhone, αφορά τη σχετικά μικρή χωρητικότητα της μπαταρίας τους, που περιορίζει σημαντικά την αυτονομία με έντονη χρήση.
Η Apple επιχείρησε να λύσει αυτό το πρόβλημα, κυκλοφορώντας ειδικές θήκες με ενσωματωμένο battery pack. Στην περίπτωση όμως του iPhone 7, η εταιρεία μάλλον έχει λάβει πιο δραστικά μέτρα.
Συγκεκριμένα, φήμες αναφέρουν ότι το μικρότερο μοντέλο iPhone 7, θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 1.960 mAh. Υπενθυμίζουμε ότι η μπαταρία του iPhone 6s ήταν στα 1.715 mAh. Πρόκειται δηλαδή για μια αύξηση της τάξης του 14%.
Ωστόσο, λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας πάντως, δεν αποκλείεται το «μικρό» iPhone 7 να μην είναι τόσο λεπτό όσο οι προκάτοχοι του. Σε κάθε περίπτωση, οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση