GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε Στόουν και Γκόσλινγκ θα ανοίξει το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ

Ο αμερικανικός κινηματογράφος έχει εξασφαλίσει μία εξέχουσα θέση στην κατάταξη προβολής ταινιών στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βεν...


Ο αμερικανικός κινηματογράφος έχει εξασφαλίσει μία εξέχουσα θέση στην κατάταξη προβολής ταινιών στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με τις νέες ταινίες των Τέρενς Μάλικ, Τομ Φορντ, Ντάμιεν Σαζέλ και Ντέρεκ Σανφράνς, μεταξύ άλλων.
Το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ του κόσμου θα ανοίξει η ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ «La La Land», με πρωταγωνιστές την Έμμα Στόουν και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, σε μια μουσική ρομαντική κoμεντί με μία ανερχόμενη ηθοποιό που ερωτεύεται έναν ταλαντούχο μουσικό της τζαζ.
Στο διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ συμμετέχουν 20 ταινίες, μεταξύ των οποίων η ταινία «The Bad Batch», της Άνα Λίλι Αμέρπουρ, μία μαύρη κωμωδία για μία φυλή κανιβάλων στην έρημο του Τέξας και το θρίλερ του σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ με τίτλο «Nocturnal Animals», με τους Τζέικ Τζίλενχαλ και την Έιμι Άνταμς.
Το «Χρυσό Λιοντάρι» θα διεκδικήσει και ο Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα με την ταινία «Na Mlijecnom Putu» (On the Milky Road), με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Μόνικα Μπελούτσι σε μία ιστορία που ξετυλίγεται μέσα από τον πόλεμο, την αγάπη και τη ζωή ενός μοναχού.
Την τελευταία στιγμή στο διαγωνιστικό μέρος προστέθηκε και η ταινία του Πάμπλο Λαρέν, «Jackie», με την Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο της Τζάκι Κένεντι.
Εκτός διαγωνισμού θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια της μίνι τηλεοπτικής σειράς «The Young Pope», του Πάολο Σορεντίνο, η ταινία «Hacksaw Ridge», του Μελ Γκίμπσον καθώς και η ταινία του Φιλίπ Φαλαρντού «The Bleeder», με την Ναόμι Γουότς.
Το φεστιβάλ, που θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, θα κλείσει με την ταινία «Τhe Magnificent Seven», του Αντουάν Φούκουα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση