GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O δαιμόνιος Νίκος Μαστοράκης εξαπάτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη

O Νίκος Μαστοράκης στην ηλικία των 17 είχε βάλει στόχο να πάρει μια συνέντευξη με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κ...


O Νίκος Μαστοράκης στην ηλικία των 17 είχε βάλει στόχο να πάρει μια συνέντευξη με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό αν δεν προέβαινε σε κάποια ψεματάκια.
Προκειμένου να εξασφαλίσει λίγες ώρες συζήτησης με τη γνωστή ηθοποιό, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να την ξεγελάσει, λέγοντας της πως εργάζεται για το περιοδικό Ρομάντσο.
Η Αλίκη, που μεσουρανούσε ήδη επαγγελματικά, τον πίστεψε και δέχτηκε, ενώ ο ίδιος δεν έμεινε μόνο σε αυτό.
Στη φωτογραφία που η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με το περιοδικό Ρομάντσο, ο Νίκος Μαστοράκης έκανε ένα μικρό "photoshop", πλαστογραφώντας το λογότυπο του περιοδικού με αυτό στο οποίο πρόκειται να δημοσιευόταν η συνέντευξη.
Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία την οποία ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η Αλίκη ποζάρει κρατώντας ένα περιοδικό που γράφει «Γυμνασιακά Χρονικά».
Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση