GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι μπορούν να κλέψουν το PIN και την κάρτα σας από το ΑΤΜ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται καρέ καρέ η παγίδα που στήνεται από επιτήδειους, σε πελάτες που πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω ΑΤΜ, ...


Ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται καρέ καρέ η παγίδα που στήνεται από επιτήδειους, σε πελάτες που πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω ΑΤΜ, δημοσίευσε η τράπεζα Barclays.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, την στιγμή που ο πελάτης της τράπεζας είναι μπροστά από το ATM και περιμένει να πάρει τα χρήματα από το μηχάνημα, μία γυναίκα στέκεται από πίσω του και παρακολουθεί το PIN του.
Στη συνέχεια, ρίχνει εσκεμμένα κάτω την τσάντα της και ο πελάτης σπεύδει να τη βοηθήσει. Τότε ο συνεργός της, που δήθεν βγάζει χρήματα από το διπλανό ΑΤΜ, με μία αστραπιαία κίνηση, παίρνει την κάρτα του ανυποψίαστου θύματος και την αντικαθιστά με μία ψεύτικη.
Τελικά, ο πελάτης γυρίζει παίρνει τα χρήματά του και την ψεύτικη κάρτα και φεύγει αμέριμνος και σίγουρος ότι έχει πραγματοποιήσει με ασφάλεια τη συναλλαγή του.
Δυστυχώς όμως, δεν έχει καταλάβει ότι η γυναίκα και ο άντρας έχουν καταφέρει να του κλέψουν το PIN μαζί με την κάρτα του.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση