GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή - Χάκερ "χτύπησαν" το Pokemon Go

Χάκερ «χτύπησαν» το νέο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας Pokemon Go που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο...


Χάκερ «χτύπησαν» το νέο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας Pokemon Go που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Προσπαθώντας να αποσπάσουν από τους παίκτες χρηματικά ποσά, οι χάκερ στέλνουν στους χρήστες ένα  μήνυμα με το οποίο τους ενημερώνουν  ότι πρέπει να εγγραφούν στη νέα επί πληρωμή (12,99 δολάρια) έκδοση του Pokemon Go μέσα σε 24 ώρες, αλλιώς ο λογαριασμός τους στο παιχνίδι θα απενεργοποιηθεί.
«Με λύπη σάς ενημερώνουμε ότι εξαιτίας της τεράστιας ανταπόκρισης στη νέα μας εφαρμογή Pokemon GO και της ανάγκης για ισχυρότερους servers, δεν είμαστε πλέον σε θέση να διατηρήσουμε το λογαριασμό σας δωρεάν. Ο λογαριασμός σας θα "απενεργοποιηθεί" σε 24 ώρες, εάν δεν προχωρήσετε στην αναβάθμιση», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι χάκερ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Με τη συγκεκριμένη κίνηση οι χάκερ στοχεύουν να κλέψουν στοιχεία των χρηστών που καταβάλλουν τα 12,99 δολάρια, όπως κωδικοί πρόσβασης για email και πληροφορίες των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση