GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγούλης: «Η κυβέρνηση ξεπλένει τους λαδοπόντικες της SIEMENS...»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σε σχέση με την χθεσινή επ’ αόριστον αναβολή στη δίκη της SIEMENS ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης έκαν...

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σε σχέση με την χθεσινή επ’ αόριστον αναβολή στη δίκη της SIEMENS ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η κυβέρνηση, από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς αιδώ, φέρνει εις πέρας όλα τα «συμβόλαια» που της επιβάλει η Μέρκελ και τώρα, με πλυντήριο τη SIEMENS, ξεπλένει τους λαδοπόντικες της SIEMENS»

1 σχόλιο

  1. ΑΜ το ενδιαφέρον της Ντόρας για την διεξαγωγή της δίκης Siemens, μοιάζει με αυτό του Εσκομπάρ να δώσει τέρμα στα ναρκωτικά!


    Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ αναμένεται να δώσει αύριο, Πέμπτη, ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρωθυπουργός αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, απαντά στις ερωτήσεις του Αλέξη Παπαχέλα για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, για τον εκλογικό νόμο, τη συνταγματική αναθεώρηση, την αξιολόγηση και τα εργασιακά.

    Αγαπητοί Συριζαίοι το ΣΚΑΙ είναι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας για αυτό πάει.......

    Αλλά τώρα καταλαβαίνετε το δούλεμα που σας ρίχνουν οι δικοί σας, σαν τον Πολάκη που μιλάει για βωθροκάναλα και τα μέσα σας που λένε τον ΣΚΑΙ κανάλι της Νέας Δημοκρατίας!

    Αν πίστευαν οι Πολάκηδες και λοιποί Συριζαίοι τα παραπάνω δεν θα πήγαιναν!

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ., ΠΑΡΕΠΙΤΠΟΝΤΩΣ!...ΕΕΕΕ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΝΤΡΟΡΑ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ SIEMENS;;;

    Οι ερασιτεχνισμοί αλλά και η ύπαρξη εγκάθετων της Siemens και εντός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την επ'αόριστο αναβολή της δίκης για την Siemens, έχουν και τις κωμικές εκφάνσεις τους!

    Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη, η κολλητή του φυγόδικου Χριστοφοράκου, ο γόνος της οικογένειας που η Siemens είχε τις πιο αγαστές και διαχρονικές σχέσεις, ανησυχεί για την μη διεξαγωγή της δίκης.

    Τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ανασταίνει τα ζόμπι (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) σε όλα τα επίπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση