GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Slim Bites, βρήκαμε πού θα δοκιμάσετε τα πιο light γλυκά & παγωτά στη Γλυφάδα

Η θεωρία ότι τα γλυκά είναι απαγορευτικά σε όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, βρίσκονται σε δίαιτα ή πάσχουν από σακχαρώδη δι...


Η θεωρία ότι τα γλυκά είναι απαγορευτικά σε όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, βρίσκονται σε δίαιτα ή πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη στο Slim Bites, στη Γλυφάδα, ανατρέπεται. Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

Μάθετε, λοιπόν, ότι φιλοσοφία του boutique ζαχαροπλαστείου- cafe Slim Bites δεν είναι άλλη από τη δημιουργία ολιγοθερμικών γλυκών από στέβια υψηλής ποιότητας και πρώτες ύλες με χαμηλότερα λιπαρά και χωρίς συντηρητικά και έτοιμα μίγματα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους λάτρεις των γλυκών να τα απολαμβάνουν χωρίς ενοχές.

Στις βιτρίνες του φιγουράρουν χειροποίητα και ολόφρεσκα, αμέτρητα γλυκίσματα –βασισμένα στις αρχές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής– καλώντας σας να ζήσετε μια μοναδική και ταυτόχρονα υγιεινή γλυκιά εμπειρία.

Κατηγοριοποιημένα σε τούρτες, πάστες, τάρτες, κεράσματα, σοκολατάκια, μπισκότα, κέικ, τσουρέκια, macarons, παγωτά και παγωτίνια σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να ανταποκρίνεται στις γλυκές ανάγκες του γευστικού σας κάλυκα. Best seller γλυκό δεν είναι άλλο από την σοκολατίνα χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χωρίς βούτυρο η οποία θα σας "επιβαρύνει" με μόλις 215 θερμίδες, ενώ σε αντίθετη περίπτωση περίπου 560!

Ωστόσο, δική μας αγαπημένη και σίγουρα πιο δροσιστική επιλογή για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού δεν είναι άλλη από το χειροποίητο παγωτό (και αυτό χωρίς γλουτένη και ζάχαρη) που διατίθεται σε 12 διαφορετικές γεύσεις με κορυφαίες επιλογές το γιαούρτι με μάνγκο, το φυστίκι, την πραλίνα, το τιραμισού και την lemon pie. Τις εντυπώσεις, όμως, κερδίζουν και οι μοναδικές γεύσεις sorbe: μάνγκο, ροδάκινο, βατόμουρο και lime με βασιλικό!

Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε το γλυκό της επιλογής σας συνοδεία καφέ σε κάποιο από τα γουστόζικα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο ή να τα πάρετε στο χέρι.

Tip: Στο Slim Bites θα βρείτε επίσης έξυπνες και όμορφες συσκευασίες και συνθέσεις δώρων με κρασιά, σαμπάνια χωρίς ζάχαρη κ.α.

Info

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Σάββατο: 09.30- 22.30, Κυριακή: 10.00- 22.30

Αρτέμιδος 8, Γλυφάδα

Τηλ. 216 7006979

www.facebook.com/slimbitessouth

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση