GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Snoyo: Στάση για δροσερό frozen yogurt και χειροποίητο παγωτό στην Ακρόπολη

Όταν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε απολαυστικές στάσεις δροσιάς για γευστικό frozen yogurt και χειροποίητο παγωτό στο κέντρο της Αθήνας η επ...



Όταν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε απολαυστικές στάσεις δροσιάς για γευστικό frozen yogurt και χειροποίητο παγωτό στο κέντρο της Αθήνας η επιλογή μας είναι πάντα μία. Πού αλλού; Στο Snoyo, ακριβώς απέναντι από την έξοδο του μετρό στη στάση Ακρόπολη, στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη.



Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο γεύσεις (η φυσική γεύση παραμένει σταθερή ενώ η δεύτερη επιλογή εναλλάσσεται κάθε εβδομάδα) frozen yogurt με stevia –από φρέσκο γιαούρτι με 2% λιπαρά– και μεγάλη ποικιλία σε toppings –φρέσκα φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς, διάφορες σοκολάτες κ.α.– κάθε φορά που βρισκόμαστε στο Snoyo δεν ξέρουμε τι να πρωτοεπιλέξουμε!

Βέβαια, την επιλογή μας δυσκολεύει και το γεγονός ότι εδώ βρίσκουμε πάντα ολόφρεσκο και χειροποίητο παγωτό μηχανής –αγαπημένη γεύση που θα μας θυμίζει πάντα τα ανέμελα παιδικά μας χρόνια– σε τρεις εκδοχές: βανίλια, σοκολάτα ή ανάμεικτο.

Αν, ωστόσο, δηλώνετε λάτρεις των γλυκών και δεν τα αντικαθιστάτε με τίποτα άλλο πέρα από ποιοτικές και φρέσκες σε καθημερινή βάση προτάσεις, το Snoyo θα αποτελέσει και πάλι σημείο αναφοράς σας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Αυτή την εποχή, μάλιστα, έχει ανανεώσει τον κατάλογό του προσφέροντάς σας δροσιστικές επιλογές όπως η μους γιαουρτιού με λεμόνι και δημητριακά, η black forest, το τιραμισού καθώς και το ζελέ γιαούρτι με φρούτα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και κάποιο από τα δροσερά smoothies με φρέσκο γιαούρτι και φρούτα εποχής. Σημειώστε, ότι στις best seller προτάσεις των γλυκών του συγκαταλέγεται το μιλφέιγ και ο κορμός.

Tip: Συνδυάστε τον καφέ σας με τα σπιτικά cookies με ξηρούς καρπούς και κομματάκια μαύρης σοκολάτας και απολαύστε την περαντζάδα του πανέμορφου πεζόδρομου.

Info

Τιμές: 2,20 ευρώ/ παγωτό, από 2,80 ευρώ/ frozen yogurt
Μακρυγιάννη 3, Ακρόπολη, Αθήνα
Τηλ. 210 9237237
www.snoyo.gr
www.facebook.com/Snoyo%20

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση