GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Sputnik: Οι Ρώσοι έσωσαν τον Ερντογάν – Τον ενημέρωσαν για το πραξικόπημα

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος την Τουρκία, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληρ...


Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος την Τουρκία, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες «εντόπισαν» την εντολή των πραξικοπηματιών για εξουδετέρωση του Ερντογάν και ενημέρωσαν τον Τούρκο πρόεδρο.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, το οποίο επικαλείται μέσα ενημέρωσης από το Ιράν, επισημαίνει ότι οι Ρώσοι ήταν αυτοί που ενημέρωσαν τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ) την Παρασκευή το απόγευμα πως επρόκειτο να εκδηλωθεί πραξικόπημα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το ιρανικό «Fars News», την προηγούμενη εβδομάδα οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατάφεραν να υποκλέψουν επικοινωνίες του τουρκικού στρατού, που έδειχναν πως προετοιμαζόταν πραξικόπημα κατά της τουρκικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, ανάμεσα στις συνομιλίες ήταν και η εντολή των πραξικοπηματιών που ηγούνταν της προσπάθειας στους στρατιώτες, να εντοπίσουν και να εξουδετερώσουν, οποίον έκανε διακοπές στη Μαρμαρίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πληροφορία μεταφέρθηκε αμέσως στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT), όπου και ενημερώθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση