GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα 100.000 ευρώ που χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από το Ρινάλντι

Τα… ρέστα του παίζει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα τον Νο. 1 στόχο του για τη θέση του φορ πίσω από τον Μπεργκ, Λαου...


Τα… ρέστα του παίζει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα τον Νο. 1 στόχο του για τη θέση του φορ πίσω από τον Μπεργκ, Λαουτάρο Ρινάλντι.

Χθες (23/7) το απόγευμα έγινε στην Αθήνα το ραντεβού του Ζιλμπέρτο Σίλβα -που χειρίζεται εξ ολοκλήρου την υπόθεση- με τον μάνατζερ του παίκτη και αυτό που προκύπτει είναι μια μικρή διαφορά στο οικονομικό (κάτω από 50.000 ευρώ, λένε οι πληροφορίες). Το «τριφύλλι», ωστόσο, αναμένεται να καλύψει σήμερα την «απόσταση», προκειμένου να τα βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να επικεντρωθεί στην -πιο μεγάλη- διαφορά που υπάρχει με την ομάδα του 22χρονου, Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις δύο ομάδες «χωρίζουν» 100.000 ευρώ. Οι Αργεντινοί, που «έπεσαν» λίγο από τις αρχικές αξιώσεις τους, ζητούν 350.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους και οι «πράσινοι» προσφέρουν 250.000 ευρώ (200.000 συν 50.000 μπόνους για συμμετοχές) για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Από την πλευρά του Ζιλμπέρτο Σίλβα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα βρεθεί, τελικά, η «χρυσή τομή» και ο Ρινάλντι θα ντυθεί στα πράσινα, την ίδια στιγμή, πάντως, που στο «κόλπο» της απόκτησής του έχει μπει και η Ελλάς Βερόνα, κάνοντας την υπόθεση… θρίλερ.

Ο ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο ότι θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, για αυτό και είπε «όχι» στην Κολόν Σαν Ντα Φε, αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει μείνει εκτός προπονήσεων, επειδή δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Προσπαθεί, δε και ο ίδιος να ρίξει ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις της Αρχεντίνος, ώστε να γίνει το deal, σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει και μία εναλλακτική, αν «στραβώσει» το πράγμα… Απλά, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξεκινήσει πάλι από την αρχή, καθώς δεν έχουν γίνει επαφές με τη συγκεκριμένη, δεύτερη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση