GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον έστησε στο ραντεβού 10... ημέρες - ΦΩΤΟ

Ένας 41χρονος Ολλανδός ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή Κίνα για να συναντήσει μία 26χρονη κοπέλα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο. Το σημείο ...


Ένας 41χρονος Ολλανδός ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή Κίνα για να συναντήσει μία 26χρονη κοπέλα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο.
Το σημείο συνάντησης τους ήταν στο αεροδρόμιο Huanghua της Κίνας. Ο ερωτευμένος Ολλανδός όταν διαπίστωσε ότι δεν βρισκόταν στο αεροδρόμιο η 26χρονη κοπέλα αποφάσισε να την περιμένει.
Ο άνδρας περίμενε την κοπέλα στο αεροδρόμιο για 10 ολόκληρες ημέρες ώσπου και κατέρρευσε από την εξάντληση. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου τον μετέφεραν σε νοσοκομείο της περιοχής.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η κοπέλα επιβεβαίωσε το ραντεβού της με τον 41χρονο λέγοντας  ότι «στην αρχή της γνωριμίας μας ήταν ιδιαίτερα ρομαντικός αλλά μετά έγινε καταπιεστικός. Μου είπε ότι θα έρθει στην Κίνα αλλά νόμιζα ότι έκανε πλάκα ώσπου μου έδειξε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση