GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνουν ακόμα τον Στίβεν που εξαφανίστηκε στην Κρήτη πριν από 11 χρόνια

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Βρετανού Στίβεν Κουκ που εξαφανίστηκε στα Μάλια τη νύχτα της 31ης Αυγούστ...


Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Βρετανού Στίβεν Κουκ που εξαφανίστηκε στα Μάλια τη νύχτα της 31ης Αυγούστου, την πρώτη μέρα των διακοπών του στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το BBC News η οικογένεια του, παρά τα χρόνια που πέρασαν, διατηρεί ζωντανή την ελπίδα να τον εντοπίσει εκδίδοντας νέα ανακοίνωση και καλώντας τα βρετανικά τουριστικά γραφεία να ενημερώνουν τους επικείμενους επισκέπτες του νησιού για την υπόθεση.
Ο 20χρονος τότε νεαρός από το Σάντμπαχ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το ξημέρωμα της 1ης Σεπτεμβρίου. Τελευταία φορά εθεάθη έξω από παμπ των Μαλίων όπου διασκέδασε με τους φίλους του ζητώντας πληροφορίες για το πως θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο του.
Παρά τις έρευνες των Ελληνικών Αρχών τα ίχνη του δεν εντοπίστηκαν ποτέ.
Η οικογένεια του από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα 11 χρόνια μετά την εξαφάνιση τους καλεί όποιο γνωρίζει κάποια πληροφορία που σχετίζεται με τον Στίβεν να επικοινωνήσει είτε με την Ελληνική Αστυνομία, είτε με τις βρετανικές αρχές.
Μάλιστα δίδεται και αμοιβή ύψους 7.000 ευρώ σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του
Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 11 χρόνια από την εξαφάνιση του Στίβεν, η πεποίθηση μας είναι ότι βρίσκεται κάπου εκεί έξω και η ελπίδα μας να τον βρούμε και να τον φέρουμε πίσω στο σπίτι του είναι πιο δυνατή από ποτέ αναφέρει η οικογένεια του Στίβεν στην πρόσφατη ανακοίνωση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση