GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποπλάνησε 12χρονη και την έβαζε να φορά τα εσώρουχα της συζύγου του

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη δίκη ενός επιχειρηματία, στη Βρετανία, ο οποίος κάθετα...


Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη δίκη ενός επιχειρηματία, στη Βρετανία, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο για την αποπλάνηση ανήλικης.
Ο 48χρονος Clive Royales, πατέρας δυο παιδιών, φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι για τουλάχιστον 3 χρόνια, το οποίο παρότρυνε πριν την ερωτική πράξη, να φορά τα εσώρουχα της γυναίκας του. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, από το Oldham του Greater Manchester, φαίνεται πως στην προσπάθειά του να κεντρίσει το ενδιαφέρον της 12χρονης, την είχε πείσει να εγκατέλειπαν τη χώρα τους και να ζούσαν σε κάποιο νησί της Ελλάδας.
Η κατήγορος Katherine Johnson, περιέγραψε στο δικαστήριο ότι ο 48χρονος δε δίστασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι ακόμα και μέσα στο γραφείο του στην επιχείρησή του, λέγοντάς της ότι αν τους τσακώσουν θα έχουν μπλεξίματα. "Της είπε ότι από τη στιγμή που θα το κάνουν, δεν υπάρχει γυρισμός και την όρκισε να μη το πει πουθενά", συμπλήρωσε.
Το "ζευγάρι" έδινε ραντεβού και ερχόταν σε επαφή τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, με τον 48χρονο να την παίρνει με το αυτοκίνητό του από το σχολείο.
Η νεαρή, κατήγγειλε τα πάντα στην αστυνομία όταν άρχισε να υποφέρει από έντονο στρες συνειδητοποιώντας ότι η ρίζα του προβλήματος ήταν οι σεξουαλικές συνευρέσεις τους. "Δεν αισθανόμουν εκείνη την περίοδο ότι με κακοποιούσε...", είπε η νεαρή που σήμερα είναι 30 ετών.
Η δίκη συνεχίζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση