GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βέλγιο - 15χρονος καλεί τους απανταχού Ισλαμιστές να σκοτώνουν Χριστιανούς

Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με έναν 15χρονο να ζητά σε άπταιστα αραβικά από τους απανταχού Ισλαμιστές να μην λυπηθο...


Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με έναν 15χρονο να ζητά σε άπταιστα αραβικά από τους απανταχού Ισλαμιστές να μην λυπηθούν κανέναν Χριστιανό και να τους σκοτώνουν.
Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα, «La Meuse», η βελγική αστυνομία διεξάγει έρευνα για το θέμα με δεδομένο ότι ο 15χρονος φαίνεται να βιντεοσκοπεί το «κάλεσμα» του σε δρόμο της επαρχίας Βερβιέρς που βρίσκεται κοντά στη Λιέγη.
«Καταστρέψτε όλους τους σιχαμένους Χριστιανούς, σκοτώστε όλους τους Χριστιανούς, μην αφήσετε κανέναν», λέει στο βίντεο ο 15χρονος με την αστυνομία να μην έχει ακόμα ταυτοποιήσει τα στοιχεία του.
«Αν ισχύει και πιστεύει τα όσα λέει, ο 15χρονος θα πρέπει να συλληφθεί, είναι επικίνδυνος για όλη την κοινωνία», ήταν η τοποθέτηση του δημάρχου της μικρής βελγικής πόλης, Μουριέλ Ταργκνιόν.
ΠΗΓΗ: nieuwsblad.be

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση