GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσίευμα: Δίνουν 16 εκατ. ευρώ για τον Πουλίδο

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είναι ο Άλαν Πουλίδο και απομένει να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας, ενώ μοιάζει...


Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είναι ο Άλαν Πουλίδο και απομένει να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας, ενώ μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του.
Στο Μεξικό επιμένουν ότι η ομάδα που θα τον αγοράσει από τους «ερυθρόλευκους» θα είναι η Τσίβας Γουαδαλαχάρα, καθώς συχνά-πυκνά βγαίνουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι έχει κλείσει στον συγκεκριμένο σύλλογο.
Στο «univision.com» αναφέρεται ότι είναι οριστικό ότι ο 24χρονος επιθετικός θα πάει στην εν λόγω ομάδα. «Επιβεβαιωμένο: Ο Άλαν Πουλίδο είναι παίκτης της Τσίβας», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι γίνεται λόγος ότι θα δώσειο σύλλογος του Μεξικό 18 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ) για να τον αποκτήσει. «Θα πληρώσει 18 εκατομμύρια δολάρια για να τον επαναπατρίσει», τονίζεται για την ακρίβεια στο κείμενο.
Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι αν πρόκειται για το ποσό που θα δοθεί μόνο στον Ολυμπιακό ή θα κοστίσει τόσο μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη. Πάντως, βάσει λογικής, είναι να ισχύει το δεύτερο, διότι πρόκειται για υπερβολικά χρήματα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Ελλάδα, η πρόταση που δέχθηκαν οι Πειραιώτες είναι περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση