GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβολή για τις 17 Αυγούστου πήρε η δίκη Σακκά και Σεισίδη

Για την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 αναβλήθηκε η δίκη των Μάριου Σεισίδη και Κώστα Σακκά, από το Β´ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τη...


Για την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 αναβλήθηκε η δίκη των Μάριου Σεισίδη και Κώστα Σακκά, από το Β´ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της απουσίας των τριών αστυνομικών, μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση, οι οποίοι αν και είχαν κλητευθεί δεν προσήλθαν στο δικαστήριο.
Ενώπιον του δικαστηρίου, ο Κώστας Σακκάς, αφού οι αστυνομικοί του έβγαλαν τις χειροπέδες, ζήτησε να του αφαιρεθεί και το αλεξίσφαιρο γιλέκο και το αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο και για τους δύο κατηγορούμενους.
Ωστόσο, ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων Δημήτρης Κατσαρής, διευκρίνισε στο δικαστήριο ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει ακόμα γνώση της δικογραφίας, ενώ και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και παράλληλα, ο Κώστας Σακκάς τόνισε στην έδρα ότι επιθυμεί να λάβει γνώση της δικογραφίας.
«Ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη μας κατηγορούν εμάς πως επιτεθήκαμε» είπε στους δικαστές με τον δικηγόρο του να επισημαίνει στην έδρα ότι η υπεράσπιση επιθυμεί να προσέλθουν οι μάρτυρες-αστυνομικοί και να καταθέσουν στη δίκη.
Έξω από τη δικαστική αίθουσα, που βρίσκεται στο κτίριο 7 του δικαστικού συγκροτήματος της πρώην σχολής Ευελπίδων, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς αστυνομικοί ήταν παρατεταγμένοι στην είσοδο του κτιρίου και επέτρεπαν την προσέλευση στην δικαστική αίθουσα μόνο σε περιορισμένο αριθμό πολιτών, συνηγόρων και δημοσιογράφων, ενώ αστυνομική δύναμη βρισκόταν και μέσα στη δικαστική αίθουσα.
Υπενθυμίζεται ότι οι Σακκάς και Σεισίδης αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση