GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιασμός 18χρονης σε πάρτι Pokemon

Πήγε να κυνηγήσει Pokemon σε θεματικό πάρτι που διοργανώθηκε για αυτόν το σκοπό σε κλαμπ πόλης του Κεντ και τώρα η αστυνομία έχε...



Πήγε να κυνηγήσει Pokemon σε θεματικό πάρτι που διοργανώθηκε για αυτόν το σκοπό σε κλαμπ πόλης του Κεντ και τώρα η αστυνομία έχει αρχίσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή της.
Μία 18χρονη Βρετανίδα, που αποφάσισε να πάει σε αυτό το θεματικό πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχία της στις σχολικές εξετάσεις, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες του κλαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Η κοπέλα μαζί με τους συνομήλικους της έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Pokenon Hunt Party που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό κλαμπ του Τανμπριτζ Γουέλς και διαφημιζόταν από τους διοργανωτές του ως μία καλή ευκαιρία να «πιάσουν κάποια από τα 600 Pokemon που ήταν κρυμμένα στο χώρο, μερικά από τα οποία συνοδεύονταν και από ειδικά βραβεία».
Μέσα στο κλίμα ενθουσιασμού κανείς δεν φαίνεται να άκουσε αυτά που συνέβαιναν στις τουαλέτες. Η αστυνομία πήρε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και των τριών ορόφων του κλαμπ και το εξετάζει καρέ –καρέ προκειμένου να διαπιστώσει ποιος είναι ο δράστης.
Η αστυνομία του Κεντ έκανε έκκληση για τυχόν μάρτυρες που βρίσκονταν στο κλαμπ, ειδικά το διάστημα από τη 01:30 μέχρι τις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν ο δράστης που αναζητείται είναι νεαρής ηλικίας ή μεγαλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση