GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Με απώλειες 1,91% έκλεισε η εβδομάδα

Με ισχυρή πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, υπό το βάρος των πιέσεων που δέχθηκαν οι τρα...


Με ισχυρή πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, υπό το βάρος των πιέσεων που δέχθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, εν μέσω πτωτικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών, ενώ ο τζίρος παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 561,32 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,91%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 15,810 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 22.029.914 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 2,20%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,89%.

Από τους επιμέρους δείκτες οριακή άνοδο σημείωσε μόνο ο δείκτης της Τεχνολογίας (+0,02%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,81%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-3,60%) και των Πρώτων Υλών (-3,24%).

Ανοδικά κινήθηκαν 24 μετοχές, 56 πτωτικά και 13 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση