GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1961: Πράκτορες της KGB εξετάζουν μουμιοποιημένο εξωγήινο (βίντεο)

Μία... αληθινή (;) ιστορία για όσους λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας δημοσιεύει η Daily Mail, με βάση βίντεο από τα αρχεία της KGB πο...


Μία... αληθινή (;) ιστορία για όσους λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας δημοσιεύει η Daily Mail, με βάση βίντεο από τα αρχεία της KGB που έδωσε στη δημοσιότητα ανώνυμη ρωσική πηγή, η οποία τα απέκτησε από... την Μαφία.  
Σε αυτά τα βίντεο, που χρονολουγούνται από το 1961, απεικονίζονται πράκτορες της KGB κάπου στην έρημο της Αιγύπτου, να εξετάζουν από κοντά τη μούμια ενός εξωγήινου, που είχε επισκεφτεί τους αρχαίους Αιγυπτίους 13.000 πριν. 
Η ανακάλυψη των Ρώσων υποτίθεται ότι έγινε στα πλαίσια της στρατιωτικής επιχείρησης "ISIS" (τα αρχικά του σημερινού Ισλαμικού Κράτους), με σκοπό ο ρωσικός στρατός να συλλέξει πληροφορίες για να εδραιώσει την κυριαρχία του στην περιοχή.
Τότε, οι αιγυπτιολόγοι από την Ρωσία βρήκαν και αυτή τη μούμια του εξωγήινου και το βίντεο ντοκουμέντο του ρωσικού στρατού, έμενε μέχρι σήμερα κρυφό. Της υποτιθέμενης ανασκαφής ηγούταν ο Σάμι Σαράφ, πολύ στενός συνεργάτης του τότε προέδρου της Αιγύπτου, Νάσερ.
Το βίντεο-ντοκουμέντο 
Στο βίντεο, φαίνονται (υποτίθεται) οι Ρώσοι να μπαίνουν στην είσοδο του τάφου χωρίς προστατευτικό ρουχισμό, ενώ ένα σύνεφο σκόνης τους τυλίγει όταν ανοίγουν την σαρκοφάγο.
Βγαίνουν έξω και στη συνέχεια επιστρέφουν φορώντας μάσκες αερίου. Πλησιάζουν τον μουμιοποιημενο εξωγήινο - ″ύψους δύο μέτρων″ όπως ακούγονται να λένε – και αρχίζουν να τον εξετάζουν. 
Πάντως, ο Ρώσος επιστήμονας Βίκτορ Ιβάνοβιτς ισχυρίζεται ότι έχει δει αρκετά διαβαθμισμένα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση ISIS δεν είναι εντελώς ... μύθος."Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μικρή ομάδα των Ρώσων επιστημόνων με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες ανακάλυψαν έναν τάφο στην Αίγυπτο το 1961. Αλλά στα έγγραφα δεν αναφέρεται πουθενά τις ακριβώς βρέθηκε μέσα στη σαρκοφάγο" δήλωσε. 
"Ωστόσο, μόνο μέσα από πηγές από τις υψηλότερες τάξεις της KGB γνωρίζουμε ότι έχουμε βρει τα απομεινάρια ενός εξωγήινου πλάσματος, που έφτασε στην Αίγυπτο 10.000 χρόνια πριν από τον Χριστό" έσπευσε να συμπληρώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση