GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μπάνια του λαού γνωρίζουν νέες δόξες μετά το 1970

Τα... μπάνια του λαού γνώρισαν μεγάλες δόξες τη δεκαετία του 1970 και στις αρχές του 1980: πούλμαν ξεκινούσαν πρωί και απόγευμα για τις...


Τα... μπάνια του λαού γνώρισαν μεγάλες δόξες τη δεκαετία του 1970 και στις αρχές του 1980: πούλμαν ξεκινούσαν πρωί και απόγευμα για τις κοντινές παραλίες της Αττικής, Λούτσα, Αυλάκι, Πόρτο Ράφτη, Ωρωπός, Κινέτα και Άγιοι Θεόδωροι.
Περίπου 40 χρόνια μετά, τα θαλάσσια μπάνια γνωρίζουν νέες δόξες, εξαιτίας των κακών οικονομικών πολλών ανθρώπων που δεν τους επιτρέπουν να πάνε διακοπές ενώ και οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο κοστίζουν.
Ταξιδιωτικά πρακτορεία διοργανώνουν θαλάσσια μπάνια ενώ το κόστος κυμαίνεται από 2 έως 5 ευρώ το άτομο.
Όπως λέει στην εφημερίδα Καθημερινή ο ταξιδιωτικός πράκτορας Χρήστος Πατάκης, άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλες τις περιοχές της Αθήνας, ακόμη και το Κολωνάκι, παίρνουν το πούλμαν για μια βουτιά σε κάποια κοντινή παραλία. «Τα τελευταία χρόνια εξυπηρετούμε και νεότερους. Πρόκειται για ανέργους που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε διακοπές» αναφέρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση