GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αγώνα του Μάικ Τάισον το 1995 εμφανίστηκε θεατής με smartphone - ΒΙΝΤΕΟ

Σύγχυση, αλλά και εύλογα ερωτήματα, έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου ένα βίντεο που μπορεί να είδε το φως της δημοσιότητας ...


Σύγχυση, αλλά και εύλογα ερωτήματα, έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου ένα βίντεο που μπορεί να είδε το φως της δημοσιότητας πριν αρκετά χρόνια, ωστόσο μόλις πρόσφατα κάποιος… αετομάτης παρατήρησε κάτι πραγματικά ασύλληπτο.
Σε βίντεο από αγώνα του Μάικ Τάισον το 1995 εμφανίζεται θεατής να μαγνητοσκοπεί με ένα smartphone το ρινγκ. Και είναι λογικό κάτι τέτοιο να ΄χει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, από τη στιγμή που το πρώτο κινητό με κάμερα κυκλοφόρησε πέντε χρόνια αργότερα.
«Πρόκειται αναμφίβολα για έναν ταξιδιώτη στο χρόνο που ταξίδεψε στο παρελθόν για να δει από κοντά τον αγαπημένο του πυγμάχο», ισχυρίζονται αρκετοί στο βίντεο που ακολουθεί.
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από από την επιστροφή του Μάικ Τάισον στο ρινγκ, μετά από τέσσερα χρόνια, κόντρα στον Πίτερ ΜακΝίλι, στο Λας Βέγκας.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: AllThings Creepy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση