GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει ο Αλέξανδρος Βέλιος: Μετράω αντίστροφα από την 1η Σεπτεμβρίου

Ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Αλέξανδρος Βέλιος, είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν σε συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι σκέ...


Ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Αλέξανδρος Βέλιος, είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν σε συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι σκέφτεται τη διαδικασία της ευθανασίας εξαιτίας του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο κ. Βέλιος σε συνέντευξη που παραχώρησε την εφημερίδα Freddo αποκαλύπτει πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει πεθάνει.
"Για μένα από την 1η Σεμπτεμβρίου, ο χρόνος θα κυλάει αντίστροφα. Δεν θα φτάσει το τέλος του Σεπτέμβρη για να φύγω, αλλά αυτό θα γίνει πολύ νωρίτερα... Οι θεράποντες γιατροί  μου είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης της ζωής μου. Τελικά δεν θα πάω για ευθανασία στο εξωτερικό για δικούς μου προσωπικούς λόγους. Νομίζω όμως ότι θα πετύχω να φύγω με τους δικούς  μου όρους και στο δικό μου πλαίσιο αξιοπρέπειας".
- Άρα θα το πράξετε μόνος σας;
"Εφόσον είναι ανώδυνοι και αξιοπρεπείς, υπάρχουν πάντα τρόποι ευθανασίας...", τόνισε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση