GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίο 2016: Τι θα δούμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2016 θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο Στάδιο Μαρακανά , το Ρίο ντε Τζανέιρο, στις ...


Η τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2016 θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο Στάδιο Μαρακανά , το Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας. 

Επιμέλεια: Ελένη Λογοθέτη

Εκτός από την επίσημη τελετή εγκαινίων αυτού του διεθνούς αθλητικού γεγονότος (ομιλίες, έπαρση της σημαίας και παρέλαση των αθλητών), θα υπάρχει και το κλασσικό… καλλιτεχνικό θέαμα για να επιδείξει τον πολιτισμό της χώρας υποδοχής: σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, περισσότεροι από 35.000 επαγγελματίες θα συμμετέχουν το βράδυ της Παρασκευής στη μεγάλη γιορτή, 12 σχολές samba και πάνω από 5.500 κοστούμια εντυπωσιακά κοστούμια θα δώσουν τον βραζιλιάνικο χρώμα. 

Η θρυλική τραγουδίστρια Elza Soares θα δώσει live τον ρυθμό ενώ η Karol Conka και η 12χρονη MC Soffia θα τραγουδήσουν στο hip hop παρτυ που θα ακολουθήσει. 

Επίσης, στην τελετή θα ταργουδήσουν και οι διεθνούς φήμης Gilberto Gil και Caetano Veloso, οι οποίοι έιχαν εκδιωχθεί από την Βραζιλία κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής χούντας, το '70. 

Τα τρία βασικά «θέματα» της τελετής έναρξης θα είναι ο κήπος, η πολυμορφία και τη χαρά, με σκοπό να περάσουν δύο ισχυρά μηνύματα: της ειρήνης και του περιβάλλοντος. Για να τονίσουν το μήνυμα για τη διάσωση του πλανήτη, κάθε αθλητής θα φυτέψει ένα δενδρύλλιο και ο πήπος που θα δημιουργηθέι θα γίνει " η κληρονομιά των αθλητών των Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο". 

Και φυσικά, από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ζιζέλ! Στο θεατρικό που θα παρουσιάει,  το σούπερμοντελ θα πέσει θύμα ληστείας, προβληματίζοντάς μας σχετικά με τη ζωή στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

H Ζιζέλ θα πρωταγωνιστήσει στη πιο... σέξι τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 

"Αυτή είναι η στιγμή που περιμέναμε" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρίο 2016, Mario Andrada. "Υπάρχει μια σημαντική παράδοση ότι μία καλή τελετή έναρξης είναι ένα καλό σημάδι για το υπόλοιπο των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα είναι όμορφη, και πολύ Βραζιλιάνικη...." 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση