GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίο 2016: Η Κατερίνα Στεφανίδη για το έκτο Ελληνικό μετάλλιο

Στις 02:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετέχει στον τελικό του επί κοντώ έχοντας καλές πιθανότητες ακόμα και γ...


Στις 02:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετέχει στον τελικό του επί κοντώ έχοντας καλές πιθανότητες ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο. Η 26χρονη πρωταθλήτρια έφτασε στο Ρίο ως πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό στίβο, ενώ ένα άλμα έφτασε να τη φέρει στον τελικό με 4.60.

Από εκεί και πέρα, στο στίβο υπάρχουν άλλες τρεις ελληνικές συμμετοχές την Παρασκευή, στο βάδην. Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα λάβει μέρος στον τελικό των 50 χιλιομέτρων, ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Παναγιώτα Τσινοπούλου θα δώσουν το «παρών» στον τελικό των 20 χιλιομέτρων.

Ελληνική συμμετοχή υπάρχει και στη ρυθμική γυμναστική, με τη Βαρβάρα Φίλιου να αγωνίζεται στον προκριματικό του σύνθετου ατομικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων:

ΣΤΙΒΟΣ
14:00 Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ - 50 χλμ. Βάδην --ΤΕΛΙΚΟΣ--
20:30 Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Τσινοπούλου - 20 χλμ Βάδην --ΤΕΛΙΚΟΣ--
02:30 Κατερίνα Στεφανίδη - Επί Κοντώ --ΤΕΛΙΚΟΣ--

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
16:20-23:50 Βαρβάρα Φίλιου - Σύνθετο Ατομικό (προκριματικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση