GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίο 2016: Ασημένιος στο μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας ο Σπύρος Γιαννιώτης!

Με μία συγκλονιστική προσπάθεια στο τέλος, ο Σπύρος Γιαννιώτης κατάφερε κάτι το πραγματικά απίστευτο: να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στ...


Με μία συγκλονιστική προσπάθεια στο τέλος, ο Σπύρος Γιαννιώτης κατάφερε κάτι το πραγματικά απίστευτο: να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης και να κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο, που δεν είναι χρυσό κυριολεκτικά για κλάσματα του δευτερολέπτου!

Ο 37χρονος Έλληνας πρωταθλητής, στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, αν και βρέθηκε ως και 21ος στη διάρκεια του αγώνα, με ένα φοβερό ντεμαράζ στο τέλος "κατάπιε" τους (πολύ νεότερους σε ηλικία) αντιπάλους του και φάνηκε να περνά πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, όμως το photo finish μετά από περίπου 15 λεπτά που κανείς δεν ήξερε ποιο μετάλλιο πάει πού, έδειξε πως για ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου τον πρόλαβε ο Ολλανδός Βίρτμαν, με αποτέλεσμα να κερδίσει τελικά το ασημένιο μετάλλιο.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο Φέρι Βίρτμαν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1:52.59.8, ο Σπύρος Γιαννιώτης το ασημένιο μετάλλιο με τον ίδιο ακριβώς χρόνο, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν τρεις κολυμβητές που έκαναν τον ίδιο χρόνο (1:53.02!), ο Γάλλος Ολιβιέ, ο Κινέζος Ζου και ο Αμερικανός Γουιλιμόφσκι, με τον Γάλλο να κατακτά τελικά το χάλκινο μετάλλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση