GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκίνηση από τον αθλητή με τον σοκαριστικό τραυματισμό: Θα πάρω χρυσό το 2020

Ο  τραυματισμός του Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ προκάλεσε σοκ  στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Γάλλος γυμναστής προσγειώθηκε άτσαλα σε ένα ά...


Ο τραυματισμός του Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ προκάλεσε σοκ στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γάλλος γυμναστής προσγειώθηκε άτσαλα σε ένα άλμα του στην ενόργανη, με αποτέλεσμα να τσακιστεί το αριστερό του γόνατο.

Η διάγνωση έκανε λόγο για ανοιχτό κάταγμα κνήμης/περόνης και ο 26χρονος αθλητής, που είχε βλέψεις για βάθρο, θα μείνει για πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Ήδη τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 48 ώρες. Εν συνεχεία θα αποφασιστεί αν θα αρχίσει αποκατάσταση στο Ρίο ή θα επιστρέψει στη Γαλλία.

«Θα επιστρέψω πιο δυνατός για να κατακτήσω το μετάλλιο στο Τόκιο το 2020», δήλωσε από το κρεβάτι του πόνου δίνοντας ένα παράδειγμα θάρρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 είχε υποστεί κάταγμα δεξιάς κνήμης με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αυτό πάντως δεν τον εμπόδισε ένα χρόνο μετά να κατακτήσει το χρυσό στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μόσχας.

Μάλιστα Απρίλιο του 2015 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονπελιέ, εκεί που ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν χρυσός.
Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση