GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορακάκη: Πριν από 2 χρόνια τα είχα παράτησα λόγω της συμπεριφοράς της Ομοσπονδίας - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι αλήθεια ότι πριν από δύο χρόνια τα παράτησα, αυτό που με έκανε να το σκεφτώ ήταν η συμπεριφορά της Ομοσπονδίας, αλλά είχα ατσάλι...


«Είναι αλήθεια ότι πριν από δύο χρόνια τα παράτησα, αυτό που με έκανε να το σκεφτώ ήταν η συμπεριφορά της Ομοσπονδίας, αλλά είχα ατσάλινη θέληση, τίποτα δεν πρόκειται να με πτοήσει, ίσως και να πείσμωσα με αυτό που είχε γίνει και κατάφερα αυτά που κατάφερα», δήλωσε στο δελτίο της ΕΡΤ1 η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη σε ερώτηση για το αν παράτησε ποτέ προπόνηση ή το άθλημα γενικότερα.
«Με στηρίζουν οι γονείς μου, ο πατέρας μου και όλοι μου οι φίλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Οι δηλώσεις της Άννας Κορακάκη στην κάμερα της ΕΡΤ1:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που ακολούθησε, είχα τη θερμότερη υποδοχή. Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν μεταφέρει πληροφορίες ότι όσον αφορά τα Μέσα είναι πολύ έντονο το ενδιαφέρον ειδικά μετά το χάλκινο μετάλλιο, πόσο μάλλον μετά το χρυσό. Τα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται. Ήμουν πολύ κουρασμένη, αλλά με όλον αυτόν τον κόσμο που με υποδέχθηκε, έχω ηρεμήσει, είμαι χαρούμενη και νιώθω πολύ, πολύ ευτυχισμένη».
Σχετικά με το τι θα ζητούσε από την ελληνική Πολιτεία και Ομοσπονδία μετά απ’ αυτό που πέτυχε:
«Δεν θα ζητήσω κάτι περισσότερο απ’ αυτό που ζητούσα μέχρι τώρα. Δεν έχω να ζητήσω κάτι. Ζητούσα τα αυτονόητα. Αυτό ήταν που με πληγώνει και με στεναχωρεί. Δεν θα ζητήσω κάτι παραπάνω. Τώρα και να μου τα προσφέρουν έως εδώ που έφθασα, νομίζω ότι…»
Σε ό,τι αφορά το σκοπευτήριο, καθώς και αν είναι εφικτό να γίνει κάτι καινούριο γρήγορα για προπόνηση εν όψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος:
«Νομίζω, ναι, θα γίνει γρήγορα… Αν και μου έλεγαν ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος να γίνει. Θεώρησα βίαιη και απότομη αυτή την κίνηση, το ότι έγινε λίγες ώρες μετά την κατάκτησή του μεταλλίου».
Για το αν θα αλλάξει κάτι στην προπόνηση της μετά απ’ αυτό το μετάλλιο:
«Δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι αποδοτική η δουλειά, όπως την κάνω».
Γιατί η σκοποβολή είναι "φροντιστήριο ζωής";
«Διότι μέσα από τη σκοποβολή μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι την ψυχολογία σου, το άγχος σου. Από προσωπική εμπειρία να μιλήσω, με έχω βρει πολύ πιο ψύχραιμη σε καταστάσεις που φαίνονται πιο αγχωτικές σε άλλους, όπως π.χ. οι εξετάσεις στο πανεπιστήμιο ή στο σχολείο, η σκοποβολή με βοήθησε πάρα πολύ».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση