GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2 τραυματίες στη Σαραγόσα

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) στη διάρκεια πυροβολισμών σε εμπορικό κέντρο στην πόλ...


Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) στη διάρκεια πυροβολισμών σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Σαραγόσα της Ισπανίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, ένας άνδρας εισέβαλε σε μπαρ του εμπορικού κέντρου και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν 7 ή 8 πυροβολισμοί.
Λόγω των πρόσφατων ισλαμιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη και την Αμερική σήμανε αντιτρομοκρατικός συναγερμός.
Ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για μια οικογενειακή διαμάχη. Η ισπανική εφημερίδα Heraldo, ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά της συζύγου και της κόρης του. Στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Αντικρουόμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης διέφυγε ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι ένας από τους δυο τραυματίες του περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση