GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονισμένοι οι Έλληνες της Αστόρια από τη στυγερή δολοφονία 30χρονης καλλονής

Μανιακός βίασε σε πάρκο της Νέας Υόρκης, ξυλοκόπησε άγρια και στραγγάλισε την 30χρονη Καρίνα Βετράνο. Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας τ...


Μανιακός βίασε σε πάρκο της Νέας Υόρκης, ξυλοκόπησε άγρια και στραγγάλισε την 30χρονη Καρίνα Βετράνο.

Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρίνας Βετράνο, η οποία την ώρα που έκανε τζόκινγκ έπεσε θύμα ενός μανιακού ο οποίος την βίασε, την ξυλοκόπησε και την στραγγάλισε έχει συγκλονίσει την ομογένεια της Νέας Υόρκης.

Η 30χρονη Καρίνα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους Έλληνες της Αστόρια  και γενικότερα του Κουίνς.Εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά της Νέας Υόρκης και οι παρέες της αποτελούνταν από Έλληνες οι οποίοι την έκαναν να αγαπήσει τη χώρα μας.

Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Καρίνα. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες έγραφε στα social media για το πόσο ασφαλής και τυχερή ένιωθε που γύρισε σώα και αβλαβής από τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας της συγκλονίζει: To απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου, γύρω στις 17.30, η άτυχη Καρίνα βγήκε για τζόκινγκ στο Spring Creek Park, ένα πάρκο κοντά στην περιοχή Ηoward Beach, το οποίο για όσους γνωρίζουν, δεν θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλές.

Ο πατέρας της εκείνο το απόγευμα δεν είχε πάει μαζί της λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας. Την προειδοποίησε να μην πάει μόνη της, όμως εκείνη δεν τον άκουσε… Η ώρα περνούσε και η Καρίνα δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις της οικογένειάς της στο κινητό τηλέφωνο και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος ψάχνοντας απελπισμένα την κόρη του με τους αστυνομικούς ήταν εκείνος που βρήκε το άψυχο σώμα της λίγο μετά τις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η Καρίνα βρέθηκε στραγγαλισμένη, ημίγυμνη, με εκδορές και μελανιές από τα χτυπήματα σε όλο το κορμί της. Ο μανιακός τη βίασε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Η οικογένεια της κοπέλας προσφέρει μάλιστα αμοιβή σε όποιον παράσχει πληροφορίες.

 Πηγή φωτο: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση