GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφγανός ταξίδεψε επί 400 χιλιόμετρα κάτω από φορτηγό - ΦΩΤΟ

Ένας εικοσάχρονος Αφγανός ταξίδεψε «αγκιστρωμένος», δεμένος με τη ζώνη του κάτω από φορτηγό αυτοκίνητο, επί τετρακόσια χιλιόμετρα στον ιτ...

Ένας εικοσάχρονος Αφγανός ταξίδεψε «αγκιστρωμένος», δεμένος με τη ζώνη του κάτω από φορτηγό αυτοκίνητο, επί τετρακόσια χιλιόμετρα στον ιταλικό αυτοκινητόδρομο Α1.

Τελικά τον εντόπισε η ιταλική αστυνομία έξω από το Φροζινόνε, σε απόσταση περίπου εκατό χιλιομέτρων από τη Ρώμη.



Την αστυνομία ειδοποίησαν οδηγοί αυτοκινήτων που διέκριναν τον νέο να ταξιδεύει «δεμένος» κάτω από το φορτηγό, σε ελάχιστη απόσταση από την άσφαλτο.



Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, o άντρας δήλωσε ότι έφτασε στην Ιταλία από την Ελλάδα και όταν αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Πρίντεζι, κατάφερε να βρει ένα φορτηγό και να κρυφτεί στο ύψος του άξονα του οχήματος.



Φέρεται να ήθελε να προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε φέρι μποτ, στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια, κοντά στην ιταλική πρωτεύουσα, με προορισμό λιμάνι της Ισπανίας.



Ο νεαρός Αφγανός μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο και από τις μέχρι τώρα εξετάσεις η υγεία του δεν φαίνεται να παρουσιάζει προβλήματα.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση