GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα στο Κορωπί: Αυτός είναι ο 41χρονος "μήλο της έριδος"

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε προκειμένου να απολογηθεί ο 41χρονος «πέτρα του σκανδάλου» για το έγκλημα στο Κορωπί. Ο 41χρονος πυροβ...


Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε προκειμένου να απολογηθεί ο 41χρονος «πέτρα του σκανδάλου» για το έγκλημα στο Κορωπί.

Ο 41χρονος πυροβόλησε τον πατέρα της πρώην συντρόφου του, η οποία είχε σκοτώσει προηγουμένως την πρώην σύζυγό του στο Κορωπί.

Ήδη ο εισαγγελέας σε βάρος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Όπως έγραψε το Έθνος, όλοι στη μικρή κοινωνία της πόλης της Ανατολικής Αττικής γνώριζαν τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Τα στόματα, όμως, «άνοιξαν» μετά τη δολοφονία της 35χρονης από την 26χρονη την περασμένη Τετάρτη. Τα συγκλονιστικά «μυστικά» που αποκαλύφθηκαν άφησαν άφωνους ακόμη και αστυνομικούς που έχουν μεγάλη εμπειρία στην εξιχνίαση εγκλημάτων πάθους.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 41χρονος δεν είχε αποκτήσει μόνο με την 35χρονη σύζυγό του δύο παιδιά και άλλα δύο με την 26χρονη δολοφόνο, που δεν έχει αναγνωρίσει. Οταν αστυνομικοί του είπαν πως πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν και για τρίτο παιδί, το οποίο επίσης δεν έχει αναγνωρίσει, εκείνος δεν το αρνήθηκε.

Τουναντίον, φέρεται να παραδέχτηκε την ύπαρξή του. Βάσει διασταυρωμένων πληροφοριών, ο 41χρονος δήλωσε ότι έχει ακόμη ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα, η οποία είναι εύπορη και δεν χρειαζόταν τη στήριξή του για την ανατροφή του. «Μεγαλώνει μόνη της το παιδί. Δεν το έχω αναγνωρίσει, γιατί ποτέ δεν μου ζήτησε τίποτα. Δεν γνωρίζω ούτε πού είναι ούτε πού ζουν» φέρεται να είπε κατά την κατάθεσή του, με τους ενστόλους που τον άκουγαν να μένουν έκπληκτοι από τις αποκαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση