GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον παππού Λυκουρέζο και τους 4 νεκρούς...

Δημήτρης Παπαγιαννίδης Για τον παππου Λυκουρεζο κ τους 4 νεκρους. Περιμένετε πρωτα να βγουν οι πορειες κ οι ταχυτητες των σκαφων για να...

Δημήτρης Παπαγιαννίδης
Για τον παππου Λυκουρεζο κ τους 4 νεκρους.
Περιμένετε πρωτα να βγουν οι πορειες κ οι ταχυτητες των σκαφων για να δουμε ποιος κ ΠΟΣΟ φταιει. Στην θαλασσα τα πραγματα δεν είναι τοσο απλα. Δεν υπαρχουν δρομοι, δεν σταματας με φρενο κ η τιμονια δεν βγαινει παντα. Μονο προτεραιότητες υπαρχουν, εμπειρια, σεβασμος του "εργαλειου" κ της θαλασσας κ ναυτοσύνη. Δηλαδη κοινη λογικη. Πχ δεν τρεχεις σαν παλαβος οταν εχει "κινηση".

Αν οντως ισχυει ομως οτι αφου περασε απο πανω τους δεν σταματησαν να βοηθησουν, αν οντως καποιοι θα ειχαν σωθει, δεν θα ειχαν πνιγει ή θα ειχαν παει γρηγορα σε νοσοκομειο με το ταχυπλοο αν ειχε βοηθησει, αν οντως τον συνέλαβαν μετα σε σπιτι, τοτε το παππουδι ειναι ένοχος εγκατάλειψης, φταίει δεν φταιει για το συμβαν (100% ή οτι αλλο).

Κ ειναι ένοχος ακομα περισσότερο στην θαλασσα, γιατι ολοι οι ναυτικοι γνωριζουν την επικινδυνότητα της κ ποσο ευκολο ειναι να χαθουν πολλες ζωες κ γρηγορα. Ολοι οι ναυτικοι, οι ΝΑΥΤΙΚΟΙ, θα βοηθουσαν πηδωντας στην θαλασσα να βγαλουν εστω το παιδακι. Φταινε δεν φταινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση