GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εφορία τσίμπησε την Άντζελα Δημητρίου: Εμφάνισε συμβόλαιο για 500 ευρώ!

Το γνωστό 48ωρο λουκέτο επέβαλε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Άντζελα Δημητρίου, στον Αλμ...


Το γνωστό 48ωρο λουκέτο επέβαλε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Άντζελα Δημητρίου, στον Αλμυρό Βόλου, μετά από έφοδο των ελεγκτών και διαπίστωση παραβάσεων.  

Συγκεκκριμένα, δεν είχαν εκδοθεί 65 αποδείξεις αλλά αυτό που κίνησε τον ενδιαφέρον του κλιμακίου ήταν το συμβόλαιο που παρουσίασε ο ιδιοκτήτης με την "Λαίδη", στο οποίο εμφανίζεται η διάσημη τραγουδίστρια να πληρώνεται από το κέντρο για τις εμφανίσεις της για κάτω από 500 ευρώ!

Οι ελεγκτές φυσικά υποψιάστηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και - σύμφωνα με πληροφορίες - άνοιξαν νέο κεφάλαιο ελέγχου στα βιβλία της κας Δημητρίου, προκειμένου να περάσουν από κόσκινο τα οικονομικά της των τελευταίων ετών. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση