GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις νεκροί και 50 τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση στην Τουρκία - ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και περισσότερα από 50 τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε με παγιδευ...


Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και περισσότερα από 50 τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε αστυνομικό τμήμα στη πόλη Έλαζιγ της ανατολικής Τουρκίας, όπως ανακοίνωσαν πηγές της τουρκικής ασφάλειας.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε ότι την επίθεση αυτή πραγματοποίησαν μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και πρόσθεσε ότι έχει προκληθεί εκτεταμένη ζημιά στην πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε μερικές ώρες έπειτα από μία άλλη επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Βαν στην οποία έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα και τραυματίστηκαν 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση