GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλικιωμένο ζευγάρι με την εγγονή του έπεσαν με ΙΧ σε γκρεμό 50 μέτρων

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η 8χρονη εγγονή τους έπεσαν με ΙΧ σε γκρεμό 50 μέτρων στη Φωκίδα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ατύχημα συν...


Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η 8χρονη εγγονή τους έπεσαν με ΙΧ σε γκρεμό 50 μέτρων στη Φωκίδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ατύχημα συνέβη νωρίς χθες το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και οδηγούσε ο παππούς της 8χρονης κινούνταν από την  Άμφισσα προς τη Λαμία. Σε μία στροφή, στο 20ο χιλιόμετρο, ο ηλικιωμένος βγήκε εκτός του  δρόμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα κοπάδι με ζώα και ότι ο δρόμος ήταν ολισθηρός από τη βροχή. Μάλιστα το αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό χτύπησε και τον νεαρό αλλοδαπό που ήταν ο βοσκός του κοπαδιού και στη συνέχεια το αυτοκίνητο έφυγε προς τον γκρεμό.

Ευτυχώς, η πυκνή βλάστηση έσωσε τους τρεις επιβάτες. Ο ηλικιωμένος οδηγός, παρά το σοκ που υπέστη από την πτώση του οχήματος στον γκρεμό, κατάφερε να βγει και να φτάσει μέχρι τον δρόμο, ώστε να καλέσει βοήθεια.

Η ηλικιωμένη γυναίκα με το 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένες μέχρι να τις απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες.

Στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άμφισσας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία της Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση