GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίγινα - Ιατροδικαστής: Το 5χρονο κοριτσάκι πνίγηκε αβοήθητο

Στους 5 νεκρούς του ναυτικού δυστυχήματος στην Αίγινα, εκτός από τον 58χρονο καπετάνιο του τουριστικού πλοιαρίου, ήταν η μικρούλα Σεβ...


Στους 5 νεκρούς του ναυτικού δυστυχήματος στην Αίγινα, εκτός από τον 58χρονο καπετάνιο του τουριστικού πλοιαρίου, ήταν η μικρούλα Σεβαστή Κατιφέ, ένα ξανθό κοριτσάκι 5 ετών που πήγαινε εκδρομή με τον μπαμπά του, τον Κατιφές Θεοδόση, ετών 44, που επίσης έχασε τη ζωή του στην ναυτική τραγωδία. 

Ο θάνατος του 5χρονου κοριτσιού - σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση - οφείλεται καθαρά σε πνιγμό, καθώς στο κορμάκι της μικρής Σεβαστής δεν υπήρχαν κακώσεις και τραύματα που θα έδειχναν ότι χτύπησε κατά την σύγκρουση με το ταχύπλοο και πιθανόν να έπεσε αναίσθητη στο νερό. 

Αυτό σημαίνει ότι το κοριτσάκι είχε κανονικά τις αισθήσεις του όταν έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε καθώς έμεινε αβοήθητο. 

«Δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν κάποιος από το ταχύπλοο το βοηθούσε δίνοντάς του ένα σωσίβιο ή βουτώντας στη θάλασσα για να το περισυλλέξει. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα μπορούσε να έχει σωθεί», λέει αρμόδια πηγή.

Για τον πατέρα της αδικοχαμένεμης μικρούλας, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ότι επίσης πέθανε από πνιγμό, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν ελάχιστες κακώσεις (πιθανότατα από χτύπημα πάνω στο πλοίο, πριν πέσει στο νερό).

Από πνιγμό προήλθε και ο θάνατος του 58χρονου καπετάνιου, αν και ο ίδιος ήταν αναίσθητος όταν έπεσε στη θάλασσα. 

Πλέον, απομένει η ιατροδικαστική εξέταση και για την τέταρτη σορό του Cherednyk Jevgen, ετών 35, χωρίς να έχει επίσημα ταυτοποιηθεί από οικείους του.

Εξάλλου, το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων στην περιοχή της τραγωδίας, χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση