GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδύνη στην κηδεία της 5χρονης και του πατέρα της που χάθηκαν στην Αίγινα

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, οι κηδείες της 5χρονης και του πατέρα της, που έχασαν την ζωή τους το τραγικό ναυτικό...


Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, οι κηδείες της 5χρονης και του πατέρα της, που έχασαν την ζωή τους το τραγικό ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα. Στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Κοιμητήριο Σχιστού, συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι για να πουν το τελευταίο αντίο στα δύο τους αγαπημένα πρόσωπα.
Τραγική φιγούρα η θεία της μικρής, η οποία είχε βρεθεί και στα δικαστήρια κρατώντας την φωτογραφία της ανιψιάς της στα χέρια της, κατά την προσαγωγή του 77χρονου χειριστή του σκάφους.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της μικρής που έχασε τη ζωή της μαζί με τον 44χρονο πατέρα της, αποδίδεται σε πνιγμό, ενώ δεν υπήρχαν κακώσεις στο κορμάκι της.
Ο πατέρα της άτυχης 5χρονης φέρεται να πέθανε επίσης από πνιγμό, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν ελάχιστες κακώσεις, πιθανότατα από χτύπημα πάνω στο πλοίο, πριν πέσει στο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση