GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της 5χρονης - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας του 5χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στην Αίγινα, έπειτα από τη σύγκρουση ταχύπλ...


Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας του 5χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στην Αίγινα, έπειτα από τη σύγκρουση ταχύπλοου με επιβατικό σκάφος.
«Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μου. Να τιμωρηθεί αυστηρά για αυτό που έκανε. Δεν καταλάβαμε τίποτα, απλά είδαμε το σκάφος με την ταχύτητα που είχε. Ερχόταν πάνω μας και δεν καταλάβαμε» είπε η μητέρα της 5χρονης που εκτός από το αγγελούδι της στο δυστύχημα έχασε και τον σύζυγό της.
«Πρέπει να βάλουν σωσίβια στα καράβια. Δεν είχε σωσίβια. Ούτε μας πέταξαν από τα άλλα καράβια. Το κοριτσάκι έπρεπε να πάει νηπιαγωγείο. Πως να ζω εγώ τώρα ; Πως θα ζει ο γιος μου; Δεν γίνεται να έρθει στη ζωή πάλι το κοριτσάκι μου. Να τιμωρηθεί αυστηρά για αυτό που έκανε» πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο του ALPHA:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση